Να στείλετε μήνυμα
Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

Κατασκευή κορυφαίας ποιότητας της Κίνας για CNC τη διάτρηση, Punching, κοπή, άλεση, που διαμορφώνει τις μηχανές των γωνιών, τις ακτίνες, τα πιάτα και τις φλάντζες!

Κάνετε τους νέους, κάνετε τους καλούς!

Αρχική Σελίδα

Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η συνεργασία είναι πολύ ευχάριστη. Το Jinan Auten έχει μια άριστη επαγγελματική ομάδα, οι εργασίες εξοπλισμού καλά και σταθερός, η έγκαιρη και ενθουσιώδης υπηρεσία μεταπωλήσεων μας έχει εντυπωσιάσει. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να έχουμε περισσότερη σε βάθος συνεργασία στο μέλλον!

—— PT. Bukaka

Η CNC μηχανή επεξεργασίας είναι εύκολη για τη συντήρηση, υψηλή επίδοση, επιπλέον, η τιμή είναι προσιτή.

—— Bob

Συνεργασία της Νίκαιας, εκτιμάμε την υπομονή τους, και σκληρά την εργασία.

—— Mary

Είμαι Online Chat Now

Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Jinan Auten Machinery Co., Ltd.
Νέο εργοστάσιο Plant2 Φυτό
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Auten
Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-50000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Η Co. μηχανημάτων Auten Jinan, ΕΠΕ είναι μια επαγγελματική επιχείρηση που αφιερώνεται να αναπτυχθεί, τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, και τις πωλώντας cnc μηχανές, όπως cnc punching γωνίας η γραμμή μηχανών, cnc γραμμή μηχανών διατρήσεων γωνίας, cnc punching πιάτων μηχανή, cnc μηχανή διατρήσεων πιάτων, cnc Χ μηχανή διατρήσεων ακτίνων, cnc πριονίζοντας μηχανή ζωνών ακτίνων, cnc κύλινδρος πιάτων που διαμορφώνει τη μηχανή, cnc τέμνουσα μηχανή σωλήνων, cnc τέμνουσα μηχανή πλάσματος πιάτων, cnc αλέθοντας μηχανή, συναρμολογήσεις ηλεκτρικής δύναμης και ούτω καθεξής. Η Co. μηχανημάτων Auten Jinan, ΕΠΕ συνδέεται με την ομάδα μηχανών Jinan CNC Evershining. Υπάρχει περίπου 200 προσωπικό, η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2003, η επιχείρηση ετήσια αναποδογυρίζει είναι περίπου 15 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ. Οι πελάτες διανέμονται κόσμος-ευρέως σε πολλές χώρες.

Έχουμε μια μεγάλη ομάδα μηχανικών και είμαστε κύριοι τόσο πολλής περισσότερης προηγμένης τεχνολογίας για τον κρύο ρόλο που διαμορφώνει τη βιομηχανία, steeltower βιομηχανία και βιομηχανία δομών χάλυβα. Η κύρια επιχείρηση είναι μέταλλο διαμορφώνοντας τη μηχανή, cnc μηχανή επεξεργασίας γωνίας, cnc Χ μηχανή επεξεργασίας ακτίνων, cnc μηχανή επεξεργασίας πιάτων, cnc μηχανή επεξεργασίας σωλήνων, cnc τέμνουσα μηχανή, cnc αλέθοντας μηχανή, συναρμολογήσεις ηλεκτρικής δύναμης και ούτω καθεξής.

Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της επιχείρησης εξυπηρετεί τις καλύτερες ποιοτικές μηχανές με τη λογική τιμή και την καλύτερη υπηρεσία μετά από τις πωλήσεις. Η επιχείρησή μας επιμένει ότι η αρχή προϊόντων «κάνει τα νέα, κάνει τους καλούς» και τον επιχειρηματικό στόχο «της εμπιστοσύνης, της συνεργασίας, της μελέτης, και της καινοτομίας». Η επιχείρηση θέτει - επάνω η αρχή υπηρεσιών «για να στρέψει τον πελάτη ως κέντρο εργασίας», για να ικανοποιήσει το προσαρμοσμένο αίτημα, με την υψηλή ποιότητα, την υπηρεσία εμπιστοσύνης και τη συνεχή καινοτομία για να αυξήσει την ικανοποίηση του πελάτη, για να γίνει ο καλύτερος συνεταιριστικός συνάδελφος των πελατών. Κάθε βήμα των εξελίξεων της επιχείρησης όλα προέρχεται από την εμπιστοσύνη του πελάτη και η υποστήριξη, η επιχείρηση χρησιμοποιεί πάντα τον επαγγελματία για να δημιουργήσει το νέο φωτεινότερο μέλλον μαζί με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 
Στοιχεία επικοινωνίας
Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Gaven

Τηλ.:: +86-13306412803

Φαξ: +86-531-5553-1208

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)