Να στείλετε μήνυμα
Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

Κατασκευή κορυφαίας ποιότητας της Κίνας για CNC τη διάτρηση, Punching, κοπή, άλεση, που διαμορφώνει τις μηχανές των γωνιών, τις ακτίνες, τα πιάτα και τις φλάντζες!

Κάνετε τους νέους, κάνετε τους καλούς!

Αρχική Σελίδα

Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η συνεργασία είναι πολύ ευχάριστη. Το Jinan Auten έχει μια άριστη επαγγελματική ομάδα, οι εργασίες εξοπλισμού καλά και σταθερός, η έγκαιρη και ενθουσιώδης υπηρεσία μεταπωλήσεων μας έχει εντυπωσιάσει. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να έχουμε περισσότερη σε βάθος συνεργασία στο μέλλον!

—— PT. Bukaka

Η CNC μηχανή επεξεργασίας είναι εύκολη για τη συντήρηση, υψηλή επίδοση, επιπλέον, η τιμή είναι προσιτή.

—— Bob

Συνεργασία της Νίκαιας, εκτιμάμε την υπομονή τους, και σκληρά την εργασία.

—— Mary

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Η Co. μηχανημάτων Auten Jinan, ΕΠΕ είναι μια επαγγελματική επιχείρηση που αφιερώνεται να αναπτυχθεί, τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, και τις πωλώντας cnc μηχανές, όπως cnc punching γωνίας η γραμμή μηχανών, cnc γραμμή μηχανών διατρήσεων γωνίας, cnc punching πιάτων μηχανή, cnc μηχανή διατρήσεων πιάτων, cnc Χ μηχανή διατρήσεων ακτίνων, cnc πριονίζοντας μηχανή ζωνών ακτίνων, cnc κύλινδρος πιάτων που διαμορφώνει τη μηχανή, cnc τέμνουσα μηχανή σωλήνων, cnc τέμνουσα μηχανή πλάσματος πιάτων, cnc αλέθοντας μηχανή, συναρμολογήσεις ηλεκτρικής δύναμης και ούτω καθεξής. Η Co. μηχανημάτων Auten Jinan, ΕΠΕ συνδέεται με την ομάδα μηχανών Jinan CNC Evershining. Υπάρχει περίπου 200 προσωπικό, η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2003, η επιχείρηση ετήσια αναποδογυρίζει είναι περίπου 15 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ. Οι πελάτες διανέμονται κόσμος-ευρέως σε πολλές χώρες.

 

Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της επιχείρησης εξυπηρετεί τις καλύτερες ποιοτικές μηχανές με τη λογική τιμή και την καλύτερη υπηρεσία μετά από τις πωλήσεις. Η επιχείρηση επιμένει ότι η αρχή προϊόντων «κάνει τα νέα, κάνει τους καλούς» και τον επιχειρηματικό στόχο «της εμπιστοσύνης, της συνεργασίας, της μελέτης, και της καινοτομίας». Η επιχείρηση θέτει - επάνω η αρχή υπηρεσιών «στο φ», για να ικανοποιήσει το προσαρμοσμένο αίτημα, με την υψηλή ποιότητα, την υπηρεσία εμπιστοσύνης και τη συνεχή καινοτομία για να αυξήσει την ικανοποίηση του πελάτη, για να γίνει ο καλύτερος συνεταιριστικός συνάδελφος των πελατών.

Πιστοποιήσεις
 • ΚΙΝΑ Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
 • ΚΙΝΑ Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
 • ΚΙΝΑ Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
 • ΚΙΝΑ Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Audited Supplier

  Αριθμός:QIP-ASI195813

  Ημερομηνία Έκδοσης:2019-08-16

  Που εκδίδονται από:SGS

 • ΚΙΝΑ Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:CE

  Αριθμός:M2020.206.C6205

  Ημερομηνία Έκδοσης:2020-05-11

Στοιχεία επικοινωνίας
Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Gaven

Τηλ.:: +86-13306412803

Φαξ: +86-531-5553-1208

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)