Να στείλετε μήνυμα
Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

Κατασκευή κορυφαίας ποιότητας της Κίνας για CNC τη διάτρηση, Punching, κοπή, άλεση, που διαμορφώνει τις μηχανές των γωνιών, τις ακτίνες, τα πιάτα και τις φλάντζες!

Κάνετε τους νέους, κάνετε τους καλούς!

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταCNC Machine διάτρησης Plate

CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Jinan Auten Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Η συνεργασία είναι πολύ ευχάριστη. Το Jinan Auten έχει μια άριστη επαγγελματική ομάδα, οι εργασίες εξοπλισμού καλά και σταθερός, η έγκαιρη και ενθουσιώδης υπηρεσία μεταπωλήσεων μας έχει εντυπωσιάσει. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να έχουμε περισσότερη σε βάθος συνεργασία στο μέλλον!

—— PT. Bukaka

Η CNC μηχανή επεξεργασίας είναι εύκολη για τη συντήρηση, υψηλή επίδοση, επιπλέον, η τιμή είναι προσιτή.

—— Bob

Συνεργασία της Νίκαιας, εκτιμάμε την υπομονή τους, και σκληρά την εργασία.

—— Mary

Είμαι Online Chat Now

CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα

CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα
CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα

Μεγάλες Εικόνας :  CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Auten
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: PD2016
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 300 σύνολα/έτος
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μέγεθος πιάτων: 2000mm×1600mm Πάχος πιάτων: 100mm
Μέγιστη τρυπώντας με τρυπάνι διάμετρος: 50mm Σειρά ταχύτητας αξόνων: 120~560r/min
Παρακείμενη ακρίβεια θέσης τρυπών: ±0.5mm Βάρος μηχανών: Περίπου 6000kgs
Υψηλό φως:

μηχανή διατρήσεων πιάτων

,

CNC μηχανή διατρήσεων

,

CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων

CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων φλαντζών τα μεταλλικά πιάτα πρότυπο PZ2016 που χρησιμοποιούνται για στην επεξεργασία δομών χάλυβα

 

Εφαρμογή:

Αυτή η μηχανή είναι κατάλληλη για τα κομμάτια προς κατεργασία πιάτο-τύπων στους τομείς της δομής χάλυβα κατασκευής, της γέφυρας, της κατασκευής πύργων, κ.λπ. με τρυπάνι. Το μέγιστο πάχος επεξεργασίας είναι 100mm, και τα λεπτά πιάτα μπορούν επίσης να τρυπηθούν με τρυπάνι με να συσσωρεύσουν διάφορα στρώματα από κοινού. Αυτή η μηχανή είναι υψηλά αποδοτικότητα και εύκολο να λειτουργηθεί. Ισχύει όχι μόνο στη μεγάλη ποσότητα και τη συνεχή παραγωγή, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις πολυ ποικιλίες και τη μικρή παραγωγή ποσότητας.

 

Δομή:

Αυτή η μηχανή διατρήσεων αποτελείται από το κρεβάτι τόρνου, τον ατσάλινο σκελετό, το επικεφαλής, υδραυλικό σύστημα δύναμης διατρήσεων, το σύστημα ελέγχου, τις ψυκτικές διατάξεις τσιπ, το μετασχηματιστές τσοκ και άλλα συστατικά.

1, αυτό το είδος μηχανής έχει μια λογική δομή και ένα μικρό ίχνος με την υιοθέτηση του σταθερού κρεβατιού τόρνου και της κινητής μορφής ατσάλινων σκελετών. Τα μεγάλα συστατικά, όπως το κρεβάτι τόρνου και ο ατσάλινος σκελετός, έχουν την πλήρη θερμική επεξεργασία γήρανσης, που ανοπτούν σε 550℃, και τουλάχιστον τη 4ωρη συντήρηση θερμότητας, οι οποίες μπορούν αποτελεσματικά να αποβάλουν την εσωτερική πίεση. Επομένως, οι δυναμικές και στατικές ακαμψίες είναι καλές, και η παραμόρφωση είναι πολύ μικρή. (μπορούμε να παρέχουμε τις εκθέσεις θερμικής επεξεργασίας).

2, το κρεβάτι έχουν τέσσερα επεξεργαμένος θέσεις και 16 σύνολα υδραυλικών κυλίνδρων στερέωσης. Μπορεί να στερεώσει τέσσερις ομάδες κομματιών προς κατεργασία κάποτε, και το φορτίο & να ξεφορτώσει τα κομμάτια προς κατεργασία κατά τη διάρκεια της διάτρησης, έτσι ο κύκλος αποδοτικότητας και προετοιμασιών παραγωγής θα βελτιωθεί προφανώς.

3, εσείς μπορούν να ελέγξουν το βάθος τρυπών επειδή η μηχανή της διάτρυσης του επικεφαλής άξονα είναι βασισμένη στο stepless έλεγχο ταχύτητας συχνότητας και το γλιστρώντας πίνακα τροφών βασισμένο στο σερβο stepless έλεγχο ταχύτητας. Αυτή η μηχανή έχει επίσης τις λειτουργίες της διάτρυσης των τυφλών τρυπών και της διεύρυνσης των τρυπών με την υψηλή αποδοτικότητα.

4, αυτή η μηχανή έχουν συνολικά τρεις άξονες NC που είναι άξονας προσδιορισμού θέσης ατσάλινων σκελετών (Χ-άξονας), τρυπώντας τον επικεφαλής εγκάρσιο άξονα προσδιορισμού θέσης δύναμης (Υ-άξονας), και τον επικεφαλής άξονα τροφών δύναμης διάτρυσης με τρυπάνι (ζ-άξονας). CNC ο άξονας καθοδηγείται από έναν γραμμικό οδηγό ακρίβειας που επιτυγχάνεται από τη βίδα σφαιρών σερβο μηχανών εναλλασσόμενου ρεύματος.

5, το κεφάλι τρυπανιών δροσίζονται από το κυκλοφορώντας νερό. Το ακροφύσιο Thegimbaled τοποθετείται στο κιβώτιο της διάτρυσης του άξονα για να εξασφαλίσει ότι το ψυκτικό μέσο ψεκάζεται πάντα στα κομμάτια προς κατεργασία.

6, η μηχανή είναι εξοπλισμένος withan αυτόματος και χωριστός μεταφορέας τσιπ αλυσίδα-τύπων καθώς επίσης και μια συσκευή διήθησης και κυκλοφορίας ψυκτικού μέσου.

7, το αριθμητικό σύστημα ελέγχου είναι Siemens 808D με την ηλεκτρονική ρόδα χεριών. Η χρησιμοποιώντας σερβο μηχανή Siemens και ο σερβο οδηγός, αυτό έχουν μια άριστη συμβατότητα, μια ισχυρή λειτουργία και έναν εύκολο τρόπο λειτουργίας. Το σύστημα προγραμματισμού μπορεί να επιτύχει τη μετατροπή μεταξύ CAD και του CAM, γρήγορα να τρέξει, της υψηλής αποδοτικότητας και του αυτόματου συναγερμού. Είναι εύκολα στην αποθήκευση, κλήση, επίδειξη, εντοπίζει και διατηρεί.

8, η ακρίβεια εγκαταστάσεων των βασικών τμημάτων μετάδοσης, συμπεριλαμβανομένου του γραμμικών οδηγού σφαιρών και της βίδας σφαιρών ακρίβειας, είναι πολύ υψηλά. Παραδείγματος χάριν, ο γραμμικός οδηγός έχει ένα τοποθετώντας στοιχείο. Μετά από να στερεώσει, πρέπει να ελεγχθεί από το μετρητή ανιχνευτών 0.04mm χωρίς εισαγωγή. Η παράλληλη ανοχή μεταξύ των οδηγών σκαφών της γραμμής είναι 0,05/1000mm, ενώ μεταξύ της βίδας σφαιρών και του οδηγού σκαφών της γραμμής, είναι 0.03/1000mm.

 

Τα χαρακτηριστικά του μετασχηματιστούς τσοκ και της συνδέοντας ράβδου.

1, η επιχείρησή μας αναπτύσσει τις μετασχηματιστείς συσκευές τσοκ για να επιταχύνει το ποσοστό φόρτωσης και εκφόρτωσης του κεφαλιού τρυπανιών, να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας, να μειώσει τις απεργίες και τον αντίκτυπο στον άξονα όταν φορτίο και ξεφορτώνει τα κομμάτια διατρήσεων, και παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών εξοπλισμού.

2, μετασχηματιστές τσοκ τοποθετούνται στον άξονα, και το κεφάλι τρυπανιών εγκαθίσταται στη συνδέοντας ράβδο του μετασχηματιστούς τσοκ. Η αξονική δύναμη, που παράγεται από τη διάτρηση, θα μεταφερθεί στη συνδέοντας ράβδο, και έπειτα στο πρόσωπο επαφών αξόνων και τελικά στον άξονα.

3, οι συνδέοντας ράβδοι που εγκαθίστανται στο μετασχηματιστές χοντρό κομμάτι περιλαμβάνουν μια Νο 3 ράβδο Mohs (φ23.825, μήκος 150), δύο Νο 4 ράβδοι Mohs (κάποια είναι φ31.267, μήκος 150, το άλλο Φ31.267, μήκος 205). Χρησιμοποιούνται κυρίως για να χειριστούν το φαινόμενο της διάτρυσης των κεφαλιών με τα μεταβλητά μήκη και της διάτρυσης του επικεφαλής γδαρσίματος. Με τέτοιο τρόπο, οι χρόνοι χρήσης της διάτρυσης του κεφαλιού μπορούν να αυξηθούν και το κόστος μπορεί να κερδηθεί.

 

Οι βασικές παράμετροι του προϊόντος:

Μέγιστο μέγεθος του κομματιού προς κατεργασία (L×W) 2000mm×1600mm
Μέγιστο πάχος του κομματιού προς κατεργασία 100mm
Μέγιστο κτύπημα στον Χ-άξονα 2000mm
Μέγιστο κτύπημα στον Υ-άξονα 1600mm
Μέγιστο κτύπημα αξόνων διάτρυσης στον ζ-άξονα 240mm
Μέγιστη τρυπώντας με τρυπάνι διάμετρος φ50mm
Σειρά ταχύτητας αξόνων 120~560r/min, stepless έλεγχος ταχύτητας
Κινούμενη ταχύτητα στο Χ, άξονας Υ 0~15m/min
Κινούμενη ταχύτητα στον ζ-άξονα 0~8m/min
Δύναμη στερέωσης του υδραυλικού σφιγκτήρα κομματιών προς κατεργασία ατσάλινων σκελετών 7.5kN
Υδραυλική ποσότητα σφιγκτηρών 12
Δύναμη στερέωσης του κυλίνδρου κλειδώματος ατσάλινων σκελετών 7.5kN
Πίεση υδραυλικών συστημάτων 6MPa
Τρυπώντας με τρυπάνι επικεφαλής μηχανή δύναμης 5.5kW
Σερβο μηχανή στον Χ-άξονα 2kW
Σερβο μηχανή στον Υ-άξονα 2kW
Σερβο μηχανή στον ζ-άξονα 2kW
Παρακείμενη ακρίβεια θέσης τρυπών ±0.5mm
Ακρίβεια προσδιορισμού θέσης (X/Y) 0.1mm
Επαναλαμβανόμενη ακρίβεια προσδιορισμού θέσης (X/Y) 0.05mm
Βάρος μηχανών 6000 κλ
CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα 0
CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα 1CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα 2   CNC υψηλής ακρίβειας μηχανή διατρήσεων πιάτων που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πρότυπο PZ2016 δομών χάλυβα 3
Κύρια μηχανή
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Jinan Auten Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Gaven

Τηλ.:: +86-13306412803

Φαξ: +86-531-5553-1208

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)